SOLARVENTI - GARASJE

Fra NOK 6900,-
SolarVenti SV7 er normalt til rom på opp til 50 m².

- Leveres med komplett tilbehør til veggmontering. Takmonteringssett kan kjøpes som tillegg
- SV7 er sammen med storebroren, SV14, en av de to mest solgte modellene. Størrelsen og formen gjør at SV7 er lett å finne en vannrett eller loddrett plass til
- Leveres med avbryter – eller med kontrollpanel / regulatorenhet

Modellerne selges enten med komplett tilbehør og monteringssett til vegg – eller med komplett tilbehør og monteringssett til tak.
Vekt: 8 kg
Type: Ventilasjon for garasje
  • Om produktet
  • Tilbakemeldinger (5)

SolarVenti filtrerer og varmer opp luften, før den ren og pollenfri blåses inn i bygninger av alle slag. Filteret er selvrensende og vedlikeholdsfritt. Den varme luften absorberer fuktighet som hentes ut ved hjelp av ventilering. SolarVenti forbedrer luftkvaliteten ved hjelp av fuktighetskontroll som gir en vesentlig energibesparelse. Hele prosessen styres med vår SControll som har forskjellige programinnstillinger. Det svake overtrykket som oppstår ved ventileringen er nok til å redusere både fuktighet og radon, helt uten andre installasjoner. Det eneste SolarVenti trenger for å skape et optimalt inneklima, er et lite glimt av solen som vil holde systemet i gang over lengre perioder. Dette bidrar til store energibesparelser og reduserte varmeutgifter, samt at du gir et positivt tilskudd til klodens C02 balanse.

5 Tilbakemeldinger

Kurt S.:

Min far fikk installert en luftsamler fra Solarventi i sin kolonial hage, der fuktigheten falt med 50% vinteren etter.

Anker S.:

Investeringen har lønnet seg i stor grad! Det er ikke lenger noe lukt av fuktighet i kjelleren min, luften er betydelig tørrere og mer behagelig der nede nå.

Hinrich U:

For et år siden installerte vi en SV30K luftsamler i kjelleren vår. Den har økt varmen betraktelig og redusert fuktigheten betydelig i kjelleren vår. Samtidig har SV30K redusert radonbelastningen fra 600 til 300 Bqel / m3 i kjellerrommene.

Inger Lise og Åge:

Feriehus: Da vi kjøpte en av de minste solfangerne fra SolarVenti, var vi litt spente på hva den kunne gi oss. Overraskelsen var stor da den fikk solen å skinne i begynnelsen av oktober, den blåste inn 33 grader varme i vårt feriehus!!! Flott prestasjon.

Marianne Thrane, 63 år:

Den fungerer upåklagelig, det har blitt både varmere og tørrere i kjelleren.

Interessert?

TA KONTAKT

Ta gjerne kontakt for mer informasjon
+47 932 37 847 CMVANG@ONLINE.NO