SOLARVENTI - FRITIDSBOLIG

Fra NOK 9900,-
SolarVenti SV14 er normalt til rom på opp til 80 m².

-SV14 leveres med komplett tilbehør til veggmontering. Takmonteringssett kan kjøpes som tillegg.
-SV14 er sammen med lillebroren, SV7, den mest solgte modellen. Selv om SV14 har en høy yteevne, fyller den med sine knappe 2 m i lengden og 70,4 cm i bredden fortsatt så lite at modellen typisk vil kunne monteres både loddrett og vannrett.
-SV14 luftsolfangeren leveres med kontrollpanel / regulatorenhet.

Modellene selges enten med komplett tilbehør og monteringssett til vegg – eller med komplett tilbehør og monteringssett til tak.
Vekt: 15 kg
Type: Ventilasjon for fritidsbolig
Eventuell frakt kommer i tilegg
  • Om produktet
  • Tilbakemeldinger (5)

SolarVenti filtrerer og varmer opp luften, før den ren og pollenfri blåses inn i bygninger av alle slag. Filteret er selvrensende og vedlikeholdsfritt. Den varme luften absorberer fuktighet som hentes ut ved hjelp av ventilering. SolarVenti forbedrer luftkvaliteten ved hjelp av fuktighetskontroll som gir en vesentlig energibesparelse. Hele prosessen styres med vår SControll som har forskjellige programinnstillinger. Det svake overtrykket som oppstår ved ventileringen er nok til å redusere både fuktighet og radon, helt uten andre installasjoner. Det eneste SolarVenti trenger for å skape et optimalt inneklima, er et lite glimt av solen som vil holde systemet i gang over lengre perioder. Dette bidrar til store energibesparelser og reduserte varmeutgifter, samt at du gir et positivt tilskudd til klodens C02 balanse.

5 Tilbakemeldinger

Kurt S.:

Min far fikk installert en luftsamler fra Solarventi i sin kolonial hage, der fuktigheten falt med 50% vinteren etter.

Anker S.:

Investeringen har lønnet seg i stor grad! Det er ikke lenger noe lukt av fuktighet i kjelleren min, luften er betydelig tørrere og mer behagelig der nede nå.

Hinrich U:

For et år siden installerte vi en SV30K luftsamler i kjelleren vår. Den har økt varmen betraktelig og redusert fuktigheten betydelig i kjelleren vår. Samtidig har SV30K redusert radonbelastningen fra 600 til 300 Bqel / m3 i kjellerrommene.

Inger Lise og Åge:

Feriehus: Da vi kjøpte en av de minste solfangerne fra SolarVenti, var vi litt spente på hva den kunne gi oss. Overraskelsen var stor da den fikk solen å skinne i begynnelsen av oktober, den blåste inn 33 grader varme i vårt feriehus!!! Flott prestasjon.

Marianne Thrane, 63 år:

Den fungerer upåklagelig, det har blitt både varmere og tørrere i kjelleren.

Interessert?

TA KONTAKT

Ta gjerne kontakt for mer informasjon
+47 932 37 847 CMVANG@ONLINE.NO