SOLARVENTI - BÅT/CARAVAN

Fra NOK 3900,-
SV3 luftsolfangeren dekker normalt opp rom til 25 m².

-SV3 luftsolfangeren er den minste modellen. SV3 leveres med komplett tilbehør og monteringssett klar til vegg.
-SV3 luftsolfangeren leveres som standard med avbryter i fargene alu, hvit eller svart.
-Panelets filter er vedlikeholdsfritt.

Modellene selges enten med komplett tilbehør og monteringssett til vegg – eller med komplett tilbehør og monteringssett til tak.
Vekt: 5.5 kg
Type: Ventilasjon for båt/carvan
  • Om produktet
  • Tilbakemeldinger (5)

SolarVenti filtrerer og varmer opp luft som blåses ren og pollenfri inn i bygninger av alle slag. Filteret er selvrensende og vedlikeholdsfritt. Varm luften absorberer fuktighet.. Hele prosessen styres med vår SControll som har forskjellige programinnstillinger, eller kan reguleres individuelt. SolarVenti forbedrer luftkvaliteten ved hjelp av temperatur og fuktighetskontroll og det fører til en vesentlig energibesparelse. Det lave overtrykket ved ventileringen er nok til å fjerne radon, helt uten andre installasjoner. Det eneste SolarVenti trenger for å skape et optimalt inneklima, er et lite glimt av solen. Dette bidrar til energibesparelser og reduserte varmeutgifter og gir et positivt tilskudd til klodens C02 balanse.

5 Tilbakemeldinger

Kurt S.:

Min far fikk installert en luftsamler fra Solarventi i sin kolonial hage, der fuktigheten falt med 50% vinteren etter.

Anker S.:

Investeringen har lønnet seg i stor grad! Det er ikke lenger noe lukt av fuktighet i kjelleren min, luften er betydelig tørrere og mer behagelig der nede nå.

Hinrich U:

For et år siden installerte vi en SV30K luftsamler i kjelleren vår. Den har økt varmen betraktelig og redusert fuktigheten betydelig i kjelleren vår. Samtidig har SV30K redusert radonbelastningen fra 600 til 300 Bqel / m3 i kjellerrommene.

Inger Lise og Åge:

Feriehus: Da vi kjøpte en av de minste solfangerne fra SolarVenti, var vi litt spente på hva den kunne gi oss. Overraskelsen var stor da den fikk solen å skinne i begynnelsen av oktober, den blåste inn 33 grader varme i vårt feriehus!!! Flott prestasjon.

Marianne Thrane, 63 år:

Den fungerer upåklagelig, det har blitt både varmere og tørrere i kjelleren.

Interessert?

TA KONTAKT

Ta gjerne kontakt for mer informasjon
+47 932 37 847